Elena Udrea a anunţat începerea lucrărilor la un cartier nou cu 10.000 de apartamente, mall, heliport şi telegondolă, care va fi construit în următorii ani de la zero în Cluj. Proiectul a primit autorizaţie de construire pentru prima etapă şi este cel mai scump din România şi Europa de Est.

Cel mai mare proiect imobiliar din România va fi realizat la Cluj şi va include 10.000 de apartamente, clădiri de birou, un mall uriaş, şcoli, parcuri şi săli de conferinţe.

Compania SDC Imobiliare, alături de mai multe fonduri de investiţii din străinătate vor investi peste 700 de milioane de euro în Transilvania Smart City, cel mai mare şi cel mai scump proiect imobiliar din România. Printe investitori se află Elena Udrea şi partenerul ei, Andrei Alexandrov.

Fostul ministru a anunţat oficial că lucrările la prima etapă a cartierului au început şi a ţinut să precizeze că preţurile noilor apartamente sunt printte cele mai mici de pe piaţa imobiliară clujeană, de departe cea mai scumpă piaţă din ţară. „Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Cum va arăta proiectul:

– 800 de apartamente

– 20.000 de mp comerciali

– cel mai mare parc privat din ţară ( 2 ha)

– restaurant, centru Spa, sala Fitness

– grădiniţă şi creșă ( donate primariei)

– 1.200 locuri de parcare inteligente subterane

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here