Designerii britanici Dominic Ash și Jeremy Fitter și-au unit forțele pentru a forma Podmakers și astfel au lansat primul lor produs, Escape Pod, un spațiu unic acoperit cu șindrilă. Podul unic utilizează tehnici CNC pentru a crea piesele care alcătuiesc structura, care este realizată dintr-o varietate de lemn. Placajul de mesteacan formează structura, șindrilele de cedru acoperă exteriorul, iar stejarul european este folosit pentru scări, praguri și ferestre.

Fiecare parte a podului se află pe o platformă ridicată care îi permite să fie rotită și poziționată în funcție de nevoile utilizatorilor.

Designul interior se îmbină perfect cu necesitățile de care are nevoie pentru a fi funcțional. Toate elementele pot fi personalizate, cum ar fi plasarea ferestrelor și „mobilierul” interior. Electricitatea, încăzirea și opțiunile de izolare pot fi de asemenea încorporate.

Vă propunem în imaginile de mai jos o privire de ansamblu asupra unei părți din prelucrarea lemnului, care arată balamalele de prindere și uși personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here