Atunci când oamenii au fonduri nelimitate, iși permit nu numai sa viziteze cele mai exotice locuri din lume, ci și să se  cazeze în niște hoteluri la care restul oamenilor doar visează. Astăzi am selectat cele mai frumoase camere de hotel din lume, care vă vor surprinde în aceeași măsură în care vă vor incânta.

Ceea ce vom vedea în imaginea de mai jos este o cameră facută în intregime din ciocolată! Ideea delicioasa îi aparţine lui Karl Lagerfeld, în cinstea căruia a fost făcută această cameră de hotel unică.

 

ff

La Reserve (Franta)

Conceptul unei camere care imită stilul artistic din benzile desenate este de-a dreptul haioas și original.

Hotel Arte Luise Kunsthotel (Germania)

Stilul minimalist are farmecul lui, putând fi uneori de-a dreptul bizar, dar fermecător aproape fără excepţie.

Gladstone Hotel (Canada)

Avem şi noi hotel de gheaţă la Bâlea, dar ne-a impresionat în mod deosebit designul acestei camere în care ţi-ai dori să te teleportezi în zilele caniculare.

Hôtel de Glace (Canada)

Cine spune că omul peşterilor este primitiv? Este clar că lucrurile s-au schimbat de-a lungul mileniilor, pentru că până şi el are un televizor în cameră!

Madonna Inn (California) 

La acest hotel poţi să faci camping fără să te îngrijorezi că vin animalele sălbatice peste tine.

Hotel Fox (Copenhaga)

Stilul eclectic este greu de pus in aplicare, însă cei care au realizat designul acestei camere de hotel, cu siguranță au știau exact ce facă.

La Maison des Champs Elysees (Franta)

Aceasta este probabil cea mai neobișnuită cameră de hotel din lista noastră, iar conceptul ei este puțin intimidant la prima vedere, dar cât se poate de original.

Au Vieux Panier Hotel (Marseille) 

Dacă nu ai teamă de apă adâncă (si ai si sume exorbitante de dat pe cazare), atunci acesta este locul în care iti poti incărca bateriile în concediu. Una dintre cele mai frumoase camere de hotel din lume se află sub apă si, desi ne-am obisnuit deja cu acest concept, privelistea ne lasă de fiecare dată fară suflare.

Hilton (Insulele Maldive)

Camera de hotel de mai jos se află la 250 de metri sub pământ, într-o mină de sare din Suedia. Chiar daca are un aspect putin cam sinistru, trebuie să recunosti ca are un farmec aparte. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca o sedere in acest hotel probabil ca te vindeca de multe boli – doar se stie cat de benefici sunt aerosolii naturali.

Sala Silvermine Hotel (Suedia) 

Te numei printre fanii francizei James Bond? Atunci clateste-ti privirea cu această cameră de hotel inspirată din celebra serie.

Hotel Seven (Franta) 

Fanii supereroului Batman pot să se cazeze in aceasta camera care pare sa fie desprinsa dintr-un film.

The Eden Motel (Taiwan)

Surse foto: flavorwire.com; babble.com; igre123.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here