În ultimii ani, dornici aă aibă o casă frumoasă și amenajată cu bun gust, tot mai mulți români apelează la designeri de interior. Majoritatea vor ca specialistul să le transforme locuința mai ales dacă spațiul nu este prea generos.

Începând de la mobilier și până la cromatică, decoratorul se poate ocupa și de partea de șantier. Tariful pleacă de la cel puțin 10% din bugetul alocat de proprietar pentru amenajarea casei.

Maria Decu, designer de interior a declarat pentru stirileprotv.ro: „Un designer cunoaste cele mai bune solutii si te poate indruma către furnizori sau te poate tempera atunci cand tu iti dorești foarte multe lucruri, realizeaza spatiul exact după nevoile tale”.

Tariful unui designer de interior diferă de la un specialist la altul, dar pleacă de la minimum 10% din valoarea bugetului alocat pentru amenajarea locuinței. In medie, vorbim de 15-20 de euro pe metrul pătrat. Piața amenajărilor de interior este in continuă creștere. O demonstrează interesul pentru cursurile de specialitate. Un curs de design interior costă 2000 de lei si durează trei luni.

Sursă foto: contemporist.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here