Lucrările  Ecaterinei Vrana vor fi reprezentante de către Mihai Nicodim, cel care este deținător al galeriilor omonime din Los Angeles și București, se arată într-un comincat al ICR New York.

Târgul Internațional de Artă Modernă și Contemporană Armory Show se va desfășura în perioada 1 – 5 martie 2017. Nicodim Gallery participă cu un stand propriu, la care vor fi expuse exclusiv picturi ale Ecaterinei Vrana, care, astfel, devine prima artistă din România invitată cu o expoziție personală la marele târg de artă din New York, într-o selecție specială “Armory Presents”.

Anterior, lucrările Ecaterinei Vrana au fost expuse la Los Angeles, la Nicodim Gallery, în perioada 4 iunie – 16 iulie 2016. Proiectul a fost realizat, în parteneriat, de către ICRNY și Nicodim Gallery. Ca urmare a succesului artistei române în spațiul nord-american, Nicodim Gallery a publicat primul catalog cu lucrări semnate de Ecaterina Vrana, ce a fost prezentat anul trecut la New York Art Book Fair, desfășurat la cunoscutul MoMA PS1 (Museum of Modern Art PS1), în septembrie 2016.

Sursa foto: nicodimgallery.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here